Select Page

About

Von-Schmidt

Dare to dream

“Dan denkt u aan Von-Schmidt. Deze exclusieve high-end restomods zijn het summum van customization in Nederland. Ieder onderdeel wordt tot in het fijnste detail uitgewerkt. We bouwen al 25 jaar aan onze legacy met Schmidt-Oss. Onze diepgewortelde ervaring uit zich in ongekend specialisme. Een eindeloze fascinatie voor techniek maakt ons team van doorgewinterde Porsche monteurs oersterk. Een Von-Schmidt is méér dan een auto. Het is een doel. Oftewel: een droom met een deadline.”

Frank Schmidt

Building trust

Schmidt-Oss werkt sinds haar oprichting onder andere aan het ombouwen van Porsche modellen. Met vallen en opstaan hebben zij aan Porsche geproefd, gesleuteld en geroken. Zij weten hierdoor wat werkt. Van custom bodykits en suspensionsystemen tot aan het reviseren van motoren en het bekleden van het interieur. Frank en zijn team van topmonteurs doen alles zelf met de hoge kwaliteitsstandaard van Porsche als absolute prioriteit. Dát is de sleutel tot een authentieke Porsche ervaring in de hoogste versnelling. Bouwt u met ons mee?  

Keep in Touch

Wilt u met ons meebouwen aan de Von-Schmidt legacy, heeft u andere vragen of wilt u op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Schrijf je in!

Address

Spaanderstraat 7-A

5348 LA Oss

Contact Us

+31 (0) 412 641 404

+31 (0) 6 22 40 91 41

branding by

Von Schmidt is part of Schmidt-oss