Select Page

Von-Schmidt

#002

Subtiliteit, finesse en pure schoonheid. Maar ondertussen… De tweede Von-Schmidt is een echte wolf in schaapskleren!

Icing on the cake

Na het succes van de Von-Schmidt 001 werd Frank benaderd door een vaste klant. Het maatwerk, de exclusiviteit en de majestueuze uitstraling van de eerste Von-Schmidt wakkerde zijn nieuwsgierigheid aan. Als Porsche purist wilde hij zijn persoonlijke kers op de taart. Al zijn Porsche wensen worden in de VS 002 teruggebracht tot één build. Een hechte samenwerking tussen de klant, Frank en zijn team heeft van de VS 002 een uiterst stijlvolle wagen gemaakt. Maar pas op, het uiterlijk kan verraderlijk zijn…

Hunting in style

Deze wolf in schaapskleren is namelijk niet voor één gat te vangen. Ook deze restomod heeft een carbon ombouw gekregen die een gewichtige F-type look oplevert. De Rennline camberplates, Bilstein schroefveren en de gereviseerde 993 6-versnellingsbak zorgen ervoor dat deze jager haar tanden laat zien met souplesse. Dankzij een interieur gemaakt van alcantara leer, custom bestickering aan de buitenkant en een gepersonaliseerde toerenteller zal niet alleen de bestuurder zelf onder de indruk zijn van deze gracieuze wolf.

Details for days

Frank en zijn team houden van detail. De tankvuldop is geplaatst in het midden van de motorkap, als knipoog naar de racers van vroeger. De vuldop voor het dry pump smeersysteem is voor deze build naar buiten gebracht. Die is rechts in de flank geplaatst. Er is zelfs aan gedacht om de pijltjes voor de olie- en benzinestand aan te passen. De eerste wijst naar rechtsachter, de tweede in een rechte lijn naar voren. Daarnaast zie je het rood van de toerenteller terug op de portieren, de gordels én in de stiknaden van de stoelen!

Characteristics

Lak: Custom made nachtblauw

Michelin Pilot Sports bandenset

Gereviseerde motor van 3.6L naar 3.8L

Compleet verbeterd onderstel

Custom made toerenteller

Aangepast injectiesysteem

Aluminium brandstoftank met centraal vulgat

Momo Prototipo stuurwiel

Keep in Touch

Wilt u met ons meebouwen aan de Von-Schmidt legacy, heeft u andere vragen of wilt u op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Neem contact op!

Address

Spaanderstraat 7-A

5348 LA Oss

Contact Us

+31 (0) 412 641 404

+31 (0) 6 22 40 91 41

branding by

Von Schmidt is part of Schmidt-oss