Select Page

Von-Schmidt

#003

De eerste vierwielaangedreven Von-Schmidt. Deze build heeft als enige een Porsche 911 C4 als basis!

Sailing ahead

Driemaal is scheepsrecht. Met Frank als kapitein op het schip zorgen hij en zijn bemanning ook bij de derde editie van de Von-Schmidt collectie voor een high-end 911. De initiator van de VS 003 is een echte petrolhead met decennia aan Porsche ervaring op zak. Net als bij de rest van de Von-Schmidt collectie moet de rijervaring en de uitstraling tot in de fijnste puntjes kloppen. Een perfecte rijdersauto is dat immers aan de binnen- én buitenkant.

True love is internal

Ook voor deze build is het interieur grondig onderhanden genomen. De originele Recaro stoelen zijn bewerkt en gepersonaliseerd met karakteristiek spinneybeck leather weave. Het plafond van de VS 003 is bekleed met alcantaraleer en het tapijt is van het iconische Haargarn om het klassieke gevoel te benadrukken. Een met leer bekleed Prototipo stuur huisvest een Von-Schmidt schild en naast de stoelen is ook het dashboard bedekt met spinneyback leather weave.

Four wheels, four seasons

De basis van deze Von-Schmidt is een Porsche 911 C4. Daarmee is de VS 003 de eerste vierwielaangedreven Von-Schmidt. Meestal zien we een Porsche 911 in een C2 variant met het vermogen op de achterwielen. Deze restomod heeft het vermogen op vier wielen en past daarmee beter in het rijtje auto’s dat de klant eerder heeft gereden. Daarnaast zorgt de vierwielaandrijving voor een gelijkere verdeling van de kracht. Dit maakt de auto comfortabeler in alle weersomstandigheden!

Characteristics

Lak: Door klant bewerkte porsche original

Haargarn vloerbedekking

Gereviseerde motor van 3.6L naar 3.8L

Eerste vierwielaangedreven Von-Schmidt

Rennline camberplates

Custom bestickering

RS-koppeling

Chromen deur- en raamlijsten en handgrepen

Keep in Touch

Wilt u met ons meebouwen aan de Von-Schmidt legacy, heeft u andere vragen of wilt u op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Neem contact op!

Address

Spaanderstraat 7-A

5348 LA Oss

Contact Us

+31 (0) 412 641 404

+31 (0) 6 22 40 91 41

branding by

Von Schmidt is part of Schmidt-oss