Select Page

Von-Schmidt

#004

Geïnspireerd op de Gulf kleuren van de Porsche 917 die in ‘70 en ‘71 de ‘24 Uur van Le Mans’ won!

Blue as the sky

Waar de eerste drie Von-Schmidt projecten schitterden in subtiliteit springt de VS 004 direct in het oog. Want ja, ze valt op! Qua looks en prestatie is deze wagen allesbehalve schichtig. Opvallende lak, een custom uitlaatsysteem en een interieur om uw vingers bij af te likken. De Von-Schmidt 004 straalt aan alle kanten uit: u zult mij niet negeren. De vraag is natuurlijk, waarom zou u dat überhaupt willen?

Ready to rumble

Voor de Von-Schmidt 004 was namelijk al snel duidelijk dat ze mocht vlammen! Dat mag echter nooit ten koste gaan van het comfort. De centrale vergrendeling en het klasse III alarmsysteem zorgt dan ook voor een Von-Schmidt die stevig in haar schoenen staat. Het hernieuwde soundsysteem en gereviseerde aircosysteem maken van de VS 004 een auto die indruk maakt op de omgeving én de bestuurder.

Endurace is key

Dat deze auto een ‘racy’ sfeer behelst weet iedere racefanaat. De colorway van deze wagen is gebaseerd op de raceauto’s van Gulf. In de jaren ’70 maakte Gulf furore tijdens de 24 Uur van Le Mans. Met een Porsche 917 werd geschiedenis geschreven door in ‘70 én ‘71 de wereldberoemde race te winnen. Iedere kenner weet: de 24 Uur van Le Mans is slopend. Voor coureurs én auto’s. De lak van deze Von-Schmidt is een ode aan deze slopende race!

Characteristics

Lak: Luchtblauw met oranje

Unieke bi-Xenon koplampen

Gereviseerde motor van 3.6L naar 3.8L

993-6 versnellingsback, gereviseerd met sperdifferentieel

Rennline semi solid engine mounts

Nieuwe koppeling en tweemassa vliegwiel

Aangepast injectiesysteem met custom injectors

Uniball veerplaten voor wielophanging

Keep in Touch

Wilt u met ons meebouwen aan de Von-Schmidt legacy, heeft u andere vragen of wilt u op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Schrijf je in!

Address

Spaanderstraat 7-A

5348 LA Oss

Contact Us

+31 (0) 412 641 404

+31 (0) 6 22 40 91 41

branding by

Von Schmidt is part of Schmidt-oss