Select Page

Von-Schmidt

#005

Speedgelb lak, groene accenten en een wegligging om te zoenen. Herbeleef de jaren ’70 op een miraculeuze wijze!

Lightning speed

is what you need

Zit u op een terras, hoort u het gebrul van een motor en flitst er een gele Porsche voorbij? Grote kans dat de Von-Schmidt 005 voorbijvloog. Dit racemonster is gespoten in ‘Speedgelb’. Welbekend bij iedere Porsche fan. In de VS 005 herbeleef je de sfeervolle jaren ’70 dankzij een iconisch interieur met het comfort van een wagen uit het heden. De vijfde editie is een racebeest geworden. Onverwachts indrukwekkend, onverwachts comfortabel.

Never look back

Met een gereviseerd 3.6 blok, aangepast injectiesysteem en een 5-versnellingsbak met sperdifferentieel is de VS 005 een krachtpatser van formaat. Dankzij haar clubsportbeugel, RS-voorwielophanging en Uniball veerplaten achter heeft de VS 005 een wegligging waar je u tegen zegt. Kortom, al rijdend in de Von-Schmidt 005 ziet u andere weggebruikers voornamelijk in uw achteruitkijkspiegel verdwijnen.

Yellow there!

Dat ze bij het Porsche merk omarmen wat dierbaar is weet iedere liefhebber. Zo hebben zij de specifieke kleur geel omgedoopt tot ‘Speedgelb’ wat vrij vertaald ‘snel geel’ betekent. Een kleur die zo iconisch is voor het Porsche merk dat ze in nederland haar eigen website heeft gekregen van een Porsche purist. Deze kleur geel zien we ook bij merken als Ferrari en Lotus. Maar ‘Speedgelb’ itself is uitsluitend weggelegd voor échte Porsche fanaten!

Characteristics

Lak: Speedgelb met premium groene accenten

Carmat velvet velours vloerbedekking

Custom bestickering

Recaro Pole Position sportstoelen met retrolook

Big reds Brembo remklauwen

RS-koppeling met lichtgewicht vliegwiel

Wiecher clubsportbeugel

Kevlar binnenschermen

Keep in Touch

Wilt u met ons meebouwen aan de Von-Schmidt legacy, heeft u andere vragen of wilt u op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Neem contact op!

Address

Spaanderstraat 7-A

5348 LA Oss

Contact Us

+31 (0) 412 641 404

+31 (0) 6 22 40 91 41

branding by

Von Schmidt is part of Schmidt-oss