Select Page

Von-Schmidt

#006

De uiterst stijlvolle VS 006 is een lust voor het oog mét aandacht voor het racerverleden van het Porsche merk.

Look me in the eye

Stijl. Alle Von-Schmidt builds hebben het gemeen. Maar de Von-Schmidt 006 is de kers op een taart van subtiliteit. De samenhang van de gekozen lak kleur, de chromen deur- en raamlijsten en unieke bi-Xenon Led Angel eyes koplampen maken van de VS 006 een absoluut juweel om te zien. U zult hard uw best moeten doen om niet verlegen te worden van de aanblik van deze esthetisch overweldigende machine.

We got your bag

Voor de Von-Schmidt 006 is samengewerkt met meerdere partijen. Onder andere met Tas van Sas en Manders Autobekleding. De door Saskia gemaakte tassen passen perfect in de laadruimte voorin. De bekleding van de VS 006 is gemaakt door Manders Autobekleding en bestaat uit hetzelfde leer én garen als de tassen die bij de auto inbegrepen zitten. De tassen zijn daarnaast aan te passen zodat ze als handbagage mee mogen in het vliegtuig. De eigenaar reist dus volledig in stijl!

Shift till it smokes

Weet je nog dat we spraken over de Gulf Porsche 917? De versnellingspook, normaliter van aluminium, werd tijdens de 24 Uur van Le Mans zo heet dat de bestuurder niet meer kon schakelen. Speciaal voor deze race werd een eikenhouten schakelpook geïntroduceerd. Als eerbetoon aan deze iconische aanpassing hebben wij de VS 006 voorzien van een Smoked Oak 917 Tribute shifter!

Characteristics

Lak: Aventuringruen grijs/groen

Bi-Xenon koplampen met Led Angel Eye ringen

Bullit spiegels met ‘006’ detail aan binnenkant

GT3 RS-krukas met custom Pauter drijfstangen

Custom Celeritech uitlaatsysteem

Custom Intrax suspensionsysteem

Porsche Classic Communication Management System

Momo Prototipo Classic stuurwiel

Keep in Touch

Wilt u met ons meebouwen aan de Von-Schmidt legacy, heeft u andere vragen of wilt u op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Neem contact op!

Address

Spaanderstraat 7-A

5348 LA Oss

Contact Us

+31 (0) 412 641 404

+31 (0) 6 22 40 91 41

branding by

Von Schmidt is part of Schmidt-oss